Banner02
Banner03
Banner01
Banner04(1)

produk

deui >>

tentang Kami

Ngeunaan katerangan pabrik

naon urang ngalakukeun

Yasin, mangrupikeun salah sahiji pabrikan sareng eksportir ngarah anu ngalaksanakeun bisnis gelatin kualitas luhur pikeun kelas dahareun, kelas farmasi, kelas industri, kolagén pikeun sumber sato (kolagén sapi & kolagén lauk) sareng péptida sumber tutuwuhan; sareng turunanna, sapertos. salaku gelatin daun, cangkang kapsul kosong sareng lem jelly di Asia.

Salaku perusahaan anu didedikasikeun pikeun kapuasan pelanggan, pangalaman sareng sumber daya Yasin aya dina pembuangan anjeun pikeun ngembangkeun produk anyar sareng optimasi produksi ayeuna.

deui >>
diajar deui

Buletin kami, inpormasi panganyarna ngeunaan produk kami, warta sareng tawaran khusus.

Klik pikeun manual

aplikasi

  • 50+ 50+

    Pasar

  • 60+ 60+

    Pagawé

  • 2010 2010

    Tanggal ngadegna

  • 43000㎡ 43000㎡

    Wewengkon tutuwuhan

warta

Meunang nasehat panganyarna.

Diskusi ngeunaan ...

Panulis: Jianhua Lv dicutat tina: ''Kedokteran & Bungkusan'' Sumber: http:/...

Diskusi ngeunaan glob ...

Panulis: Jianhua Lv dicutat tina: ''Kedokteran & Bungkusan'' Sumber: http://www.capsugel.com.cn...
deui >>

Kumaha carana milih katuhu ...

Jelly lem dijieunna tina gelatin industri.Spesifikasi béda boga fungsi béda.Yasin boga ...
deui >>

Kolagén pikeun fungsi ...

1)Kadaharan kaséhatan pikeun leungitna beurat, nurunkeun tekanan darah sareng lipid getih Kolagén rendah kalori, ...
deui >>

Sateuacan dianggo, aya anu...

Gelatin industri mangrupikeun kolagén polimér anu sasari tina konéktif, kulit atanapi tulang sato.Éta ngagaduhan ...
deui >>

Bahan Baku Ayeuna...

Dipangaruhan ku wabah global sareng turunna ékonomi global, kulit sapi Cina impor ...
deui >>