head_bg1

produk

Péptida mélon pait

Katerangan pondok:

Produk ieu dijieun tina bubuk cikal pait melon, sarta ngagunakeun-aktivitas tinggi pait melon péptida nu énzimatik dicerna ku téhnologi nyerna bio-diarahkeun.


Rincian produk

Bagan alur

Bungkusan

Tag produk

Indéks penampilan

Barang Syarat kualitas Métode deteksi
Warna Konéng atawa konéng lampu    Q / WTTH 0003S 

Item 4.1

 Rasa jeung bau Kalayan rasa unik sareng bau produk ieu, teu aya bau, teu aya bau
najis Taya visi normal katempo objék asing
 Karakter Bedak leupas, henteu aglomerasi, henteu nyerep Uap

Fisikokimia indéks

Indéks Unit Wates Métode deteksi
Protéin (dina dasar garing) % 75.0 GB 5009.5
Oligopéptida (dina dasar garing) % 60.0 GB/T 22729 Lampiran B
Proporsi molekular rélatifbeurat ≤1000D  %    80.0  GB/T 22492 Lampiran A
Ash (dina dasar garing) % 8.0 GB 5009.4
Uap % 7.0 GB 5009.3
Timah (Pb) mg/kg 0.19 GB 5009.12
Total raksa (Hg) mg/kg 0.04 GB 5009.17
Kadmium (Cd) mg/kg 0.4 GB / T 5009.15
BHC mg/kg 0.1 GB / T 5009.19
DDT mg/kg 0.1 GB 5009.19

Mikroba indéks

  Indéks   Unit Skéma sampling jeung wates (upami teu dieusian, dinyatakeun dina / 25g)  Métode deteksi

n

c

m M
Salmonella -

5

0

0 - GB 4789.4
Jumlah baktéri aérobik total CFU/g

30000 GB 4789.2
Coliform MPN/g

0.3 GB 4789.3
kapang CFU/g

25 GB 4789.15
Ragi CFU/g

25 GB 4789.15
Catetan:n nyaéta jumlah sampel nu kudu dikumpulkeun pikeun bets sarua produk;c nyaéta jumlah maksimum sampel nu diwenangkeun ngaleuwihan nilai m;m mangrupakeun nilai wates pikeun tingkat ditarima tina indikator mikroba;

Bahan gizi daptar

Daptar zat gizi bubuk péptida albumin

Barang per 100 gram (g) Nilai rujukan gizi (%)
Énergi 1530kJ 18
Protéin 75,0g 125
gajih 0g 0
Karbohidrat 15.0g 5
natrium 854mg 43

Aplikasi

Terapi gizi klinis

sumber protéin kualitas luhur dina diet klinis preoperative jeung postoperative

Dahareun séhat

pencegahan disfungsi gastrointestinal sareng panyakit kronis

Suplemén gizi

barudak jeung manula kalawan kekebalan low

Kosmétik

moisturize

AliranBaganPikeunPait Melon PéptidaProduksi

flow chart

Bungkusan

kalawan palet:

10kg/tas, kantong poli jero, kantong kraft luar;

28 kantong / palet, 280kgs / palet,

2800kgs / 20ft wadahna, 10pallets / 20ft wadahna,

tanpa Pallet:

10kg/tas, kantong poli jero, kantong kraft luar;

4500kgs / 20ft wadahna

package

Angkutan & Panyimpenan

Angkutan

Alat transportasi kudu beresih, higienis, teu bau jeung polusi;

Transportasi kudu ditangtayungan tina hujan, Uap, jeung paparan ka cahya panonpoé.

Dilarang pisan pikeun nyampur sareng ngangkut barang-barang anu beracun, ngabahayakeun, bau aneh, sareng barang-barang anu gampang polusi.

Panyimpenankaayaan

Produkna kedah disimpen di gudang anu bersih, berventilasi, tahan beueus, tahan rodent, sareng henteu bau.

Kedah aya celah anu tangtu nalika nyimpen tuangeun, témbok partisi kedah kaluar tina taneuh,

Dilarang pisan nyampur sareng barang-barang anu beracun, ngabahayakeun, bau, atanapi polutan.

Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami