head_bg1

produk

Hayam Kolagén

Katerangan pondok:

Kolagén Tipe II nyaéta kolagén panglobana kapanggih dina kartilage hyaline ngawengku 80 nepi ka 90% tina total eusi kolagén.Kolagén hayam II ogé katelah kolagén hayam tipe II sareng disingkat CCII.Kolagén hayam Tipe II ngabagi sababaraha daérah antigen anu sami sareng kolagén manusa tipe II.Réspon otoimun kana kolagén tipe II diduga janten faktor anu penting dina patogenesis rematik rheumatoid.


Spésifikasi

Bagan alur

Aplikasi

Bungkusan

Tag produk

Tes Items

Standar tés

TésMétode

Penampilan Warna

Hadir bodas atawa konéng lampu seragam

Q / HBJT0010S-2018

bau

Kalayan bau khusus produk

 

Rasa

Kalayan bau khusus produk

najis

Nampilkeun seragam bubuk garing, euweuh lumping, euweuh najis jeung mildew spot nu bisa ditempo ku mata taranjang langsung

Kapadetan tumpukan g/ml

Konten protéin%

≥90

GB 5009.5

Kandungan Uap g/100g

≤7.00

GB 5009.3

Kandungan lebu g/100g

≤7.00

GB 5009.4

Nilai PH (solusi 1%)

Pharmacopoeia Cina

Hydroxyproline g / 100g

≥3.0

GB / T9695.23

Rata-rata eusi beurat molekul Dal

<3000

GB/T 22729

logam beurat  Plumbum (Pb) mg/kg

≤1.0

GB 5009.12

Kromium (Cr) mg/kg

≤2.0

GB 5009.123

Arsén (As) mg/kg

≤1.0

GB 5009.11

Merkuri (Hg) mg/kg

≤0.1

GB 5009.17

Kadmium (Cd) mg/kg

≤0.1

GB 5009.15

 

Jumlah Baktéri Jumlah

≤ 1000CFU/g

GB / T 4789.2

 

Coliforms

≤ 10 CFU / 100g

GB / T 4789.3

 

Kapang & Ragi

≤50CFU/g

GB / T 4789.15

 

Salmonella

Negatip

GB / T 4789.4

 

Staphylococcus aureus

Negatip

GB 4789.4

Bagan Aliran Pikeun Produksi Kolagén Hayam

2. Flow Chart

Kolagén Hayam Tipe II kami diekstrak tina tulang rawan Hayam.Kolagén Tipe II béda ti tipe I kusabab bentukna anu dimurnikeun pisan.

Kolagén hayam beunghar pisan ku kolagén tipe II.Bentuk kolagén tipe II dicokot tina materi kartilage.Kolagén hayam tiasa disintésis sareng janten solusi suntik atanapi suplement.Éta ogé tiasa dicandak tina kaldu tulang hayam.

Kolagén hayam mindeng dipaké dina suplemén pikeun kaséhatan sendi jeung tulang, sarta produk kosmetik pikeun nambahkeun Uap jeung smoothing kulit. Bisa ngarojong jaringan konéktif, kayaning tendons jeung ligamén, sarta ngarojong otot, tulang, kulit, jeung sistem cardiovascular. Kolagén tiasa ngabantosan nguatkeun sendi sareng ngamajukeun langkung élastisitas dina kulit.

application

Standar ékspor, 20kgs / kantong atanapi 15kgs / kantong, kantong poli jero sareng kantong kraft luar.

package

Kamampuhan Loading

Kalawan Usuk: 8MT kalawan Usuk pikeun 20FCL; 16MT kalawan Usuk pikeun 40FCL

Panyimpenan

Salila angkutan, loading na ngabalikeun teu diwenangkeun;eta teu sarua jeung bahan kimia saperti minyak jeung sababaraha mobil barang bahya jeung Scented.

Simpen dina wadah anu ditutup sareng bersih.

Disimpen dina tiis, garing, wewengkon ventilated.

Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami