head_bg1

produk

jagong péptida

Katerangan pondok:

Péptida protéin jagong mangrupa molekul leutik péptida aktif sasari tina protéin jagong ngagunakeun téhnologi nyerna bio-diarahkeun sarta téhnologi separation mémbran.Loba dipaké dina dahareun jeung produk kaséhatan


Spésifikasi

Bagan alur

Aplikasi

Bungkusan

Tag produk

 Barang  Standar  Tés dumasar kana
 Bentuk organisasi bubuk seragam, lemes, euweuh caking     

QBT 4707-2014

 Warna bubuk bodas atawa konéng lampu
 Rasa jeung bau  Mibanda rasa unik sarta bau produk ieu, euweuh bau aneh
najis Taya najis exogenous katempo
Kapadetan tumpukan / mL) —– —–
Protéin (%, dasar garing) ≥80.0 GB 5009.5
oligopéptida(%, dasar garing) ≥70.0 GBT 22729-2008
Proporsi /% zat proteolitik kalayan beurat molekul relatif kirang ti 1000(lambda = 220 nm) ≥85.0 GBT 22729-2008
Uap (%) ≤7.0 GB 5009.3
Lebu (%) ≤8.0 GB 5009.4
nilai pH —– —–
  Logam beurat (mg/kg) (Pb)* ≤0.2 GB 5009.12
(Salaku)* ≤0.5 GB5009.11
(Hg)* ≤0.02 GB5009.17
(Cr)* ≤1.0 GB5009.123
(Cd)* ≤0.1 GB 5009.15
Total batré (CFU/g) ≤5×103 GB 4789.2
Coliforms (MPN/100g) ≤30 GB 4789.3
Kapang (CFU/g) ≤25 GBT 22729-2008
saccharomycetes (CFU/g) ≤25 GBT 22729-2008
Baktéri patogén (Salmonella, Shigella, Staphylococcus aureus) Negatip GB 4789.4, GB 4789.5, GB 4789.10

Bagan Aliran Pikeun Produksi Péptida Jagung

flow chart

1. Produk kaséhatan pikeun nurunkeun tekanan darah

Péptida jagong bisa ngahambat aktivitas énzim angiotensin-ngarobah, salaku inhibitor kalapa énzim angiotensin-ngarobah, ngurangan produksi angiotensin II dina getih, kukituna ngurangan tegangan vascular, résistansi periferal diréduksi, hasilna pangaruh ngurangan tekanan getih. .

2. produk sobering

Éta tiasa ngahambat nyerep alkohol burih, ngamajukeun sékrési alkohol dehidrogenase sareng kagiatan acetaldehyde dehidrogénase dina awak, sareng ngamajukeun degradasi métabolik sareng ngaleungitkeun alkohol dina awak.

3. Dina komposisi asam amino produk médis

oligopéptida jagong, eusi asam amino ranté cabang kacida luhurna.Infusion asam amino ranté cabang tinggi ieu loba dipaké dina pengobatan koma hépatik, Sirosis, hépatitis parna sarta hépatitis kronis.

4. dahareun atlit

Péptida jagong riches dina asam amino hidrofobik, bisa ngamajukeun sékrési glukagon sanggeus ingestion, sarta henteu ngandung gajih, mastikeun kabutuhan énergi jalma-volume tinggi, sarta gancang alleviating kacapean sanggeus latihan.Éta ngatur kekebalan sareng ningkatkeun kamampuan latihan.Éta ngandung kandungan glutamin anu luhur, ningkatkeun fungsi imun, ningkatkeun kamampuan latihan sareng gizi anu nilai tambah luhur.

5. Dahareun hipolipidemik

asam amino hidrofobik bisa nurunkeun kolesterol, ngamajukeun métabolisme kolesterol dina awak, sarta ngaronjatkeun ékskrési stérol fecal.

6. Inuman protéin anu dikuatkeun

nilai gizi na sarua jeung endog seger, boga nilai edible alus tur gampang nyerep.

Bungkusan

kalawan palet:

10kg/tas, kantong poli jero, kantong kraft luar;

28 kantong / palet, 280kgs / palet,

2800kgs / 20ft wadahna, 10pallets / 20ft wadahna,

tanpa Pallet:

10kg/tas, kantong poli jero, kantong kraft luar;

4500kgs / 20ft wadahna

package

Angkutan & Panyimpenan

Angkutan

Alat transportasi kudu beresih, higienis, teu bau jeung polusi;

Transportasi kudu ditangtayungan tina hujan, Uap, jeung paparan ka cahya panonpoé.

Dilarang pisan pikeun nyampur sareng ngangkut barang-barang anu beracun, ngabahayakeun, bau aneh, sareng barang-barang anu gampang polusi.

Panyimpenankaayaan

Produkna kedah disimpen di gudang anu bersih, berventilasi, tahan beueus, tahan rodent, sareng henteu bau.

Kedah aya celah anu tangtu nalika nyimpen tuangeun, témbok partisi kedah kaluar tina taneuh,

Dilarang pisan nyampur sareng barang-barang anu beracun, ngabahayakeun, bau, atanapi polutan.

Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami