head_bg1

FAQs

FAQ

Patarosan remen ditanya

Naon harga anjeun?

Harga kami tiasa robih gumantung kana pasokan sareng faktor pasar anu sanés.Kami bakal ngirim anjeun daptar harga anu diropéa saatos perusahaan ngahubungi kami pikeun inpormasi anu langkung lengkep.

Dupi anjeun gaduh kuantitas pesenan minimum?

Leres, kami meryogikeun sadaya pesenan internasional pikeun gaduh kuantitas pesenan minimum anu terus-terusan.Upami anjeun badé ngajual deui tapi dina jumlah anu langkung alit, kami nyarankeun anjeun pariksa halaman wéb kami

Naha anjeun tiasa nyayogikeun dokuméntasi anu relevan?

Leres, kami tiasa nyayogikeun seueur dokuméntasi kalebet Sertipikat Analisis / Konformasi;Asuransi;Asal, sareng dokumén ékspor sanés upami diperyogikeun.

What is the average lead time?

Pikeun sampel, waktu kalungguhan téh ngeunaan 7 poé.Pikeun produksi masal, waktu kalungguhan téh 20-30 poé sanggeus narima pembayaran deposit.Waktos kalungguhan janten efektif nalika (1) kami nampi deposit anjeun, sareng (2) kami ngagaduhan persetujuan akhir pikeun produk anjeun.Upami waktos kalungguhan kami henteu tiasa dianggo sareng wates waktu anjeun, mangga lebetkeun syarat anjeun sareng penjualan anjeun.Dina sagala hal kami bakal coba pikeun nampung kabutuhan Anjeun.Dina kalolobaan kasus urang tiasa ngalakukeun kitu.

Jenis metode pamayaran naon anu anjeun nampi?

Anjeun tiasa mayar kana rekening bank kami, Western Union atanapi PayPal:
30% deposit sateuacanna, kasaimbangan 70% ngalawan salinan B / L.

Naon jaminan produk?

Urang ngajamin bahan jeung workmanship urang.Komitmen kami nyaéta pikeun kapuasan anjeun sareng produk kami.Dina garansi atanapi henteu, éta budaya perusahaan urang pikeun ngabéréskeun sareng ngabéréskeun sadaya masalah palanggan pikeun kapuasan sadayana.

Naha anjeun ngajamin pangiriman produk anu aman sareng aman?

Leres, kami sok nganggo bungkusan ékspor kualitas luhur.Kami ogé ngagunakeun bungkusan bahaya khusus pikeun barang bahaya sareng pangirim panyimpen tiis anu disahkeun pikeun barang anu sénsitip suhu.Bungkusan spesialis sareng syarat packing non-standar tiasa nampi biaya tambahan.

Kumaha ngeunaan waragad pengiriman barang?

Biaya pengiriman barang gumantung kana cara anjeun milih nyandak barang.Express biasana mangrupikeun cara anu paling gancang tapi ogé paling mahal.Ku angkutan laut mangrupikeun solusi anu pangsaéna pikeun jumlah anu ageung.Persis ongkos angkutan urang ngan bisa masihan anjeun lamun urang terang rinci jumlah, beurat jeung jalan.Mangga ngahubungan kami pikeun inpo nu salajengna.

Naon bahan baku anjeun?

Bahan baku kami nyaéta Gelatin & HPMC, serat kai asal leuweung Amérika Serikat

Naon MOQ anjeun?

MOQ kami nyaéta 5 juta per ukuran sareng warna

Kami peryogi warna khusus sareng nyitak logo kami dina kapsul.Naha anjeun tiasa ngalakukeun éta?

Sumuhun, urang bisa nyadiakeun warna ngaropéa tur percetakan logo jasa, tapi anjeun kudu ngirim kami kode pantone anjeun sarta gambar logo jelas, Éta bakal pangalusna lamun bisa nyadiakeun kami kalawan sampel Anjeun.

Sabaraha harga anjeun?

Harga kami dumasar kana ukuran, kuantitas sareng warna anu anjeun pesen, kami bakal ngirim anjeun daptar harga anu diropéa saatos perusahaan ngahubungi kami pikeun inpormasi anu langkung lengkep.

Naon kaayaan panyimpenan sareng pancegahan pikeun kapsul anjeun?

Punten dicatet yén:
1.Capsules kudu ditempatkeun dina rak, kalawan kaayaan tiis tur ventilated, ulah cahya panonpoé jeung panas.
2. Ulah naksir.
3. wadahna bungkusan kudu diteundeun disegel.Sanggeus muka, mangga nyandak ukuran sterilization, atawa éta gampang ngabalukarkeun kontaminasi baktéri.
4.Storage hawa: 10-30 ℃;Kalembaban: 35-65%.
5. Ulah disimpen dina suhu luhur jeung kaayaan kalembaban, teu disimpen dina hawa low atawa kaayaan drying.

Jenis metode pamayaran naon anu anjeun nampi?

Anjeun tiasa mayar kana rekening bank urang, Western Union atanapi PayPal: 50% deposit sateuacanna, 50% kasaimbangan ngalawan salinan B / L, sanggeus urutan kahiji, 30% deposit sateuacanna, kasaimbangan 70% ngalawan salinan B. / L téh bisa ditarima.

Naha kedah nganggo RF pikeun ngangkut kapsul HPMC sapertos kapsul gelatin?

RF henteu diperyogikeun pikeun ngangkut kapsul HPMC, sabab langkung stabil tibatan kapsul gelatin.

Naon dokumén relevan anu anjeun tiasa nyayogikeun?

Kami tiasa nyayogikeun seueur dokuméntasi kalebet Sertipikat Analisis, SGS, TSE / BSE, HALAL, KOSHER, FDA, sertipikat DMF sareng dokumén ékspor anu sanés.

What is the average lead time?

Pikeun sampel, waktu kalungguhan téh ngeunaan 7 poé.Pikeun produksi masal, waktu kalungguhan téh 20-30 poé sanggeus narima pembayaran deposit.Waktos kalungguhan janten efektif nalika (1) kami nampi deposit anjeun, sareng (2) kami ngagaduhan persetujuan akhir pikeun produk anjeun.Upami waktos kalungguhan kami henteu tiasa dianggo sareng wates waktu anjeun, mangga lebetkeun syarat anjeun sareng penjualan anjeun.Dina sagala hal kami bakal coba pikeun nampung kabutuhan Anjeun.Dina kalolobaan kasus urang tiasa ngalakukeun kitu.

Kumaha ngeunaan waragad pengiriman barang?

Biaya pengiriman barang gumantung kana cara anjeun milih nyandak barang.Express biasana mangrupikeun cara anu paling gancang tapi ogé paling mahal.Ku angkutan laut mangrupakeun solusi pangalusna pikeun jumlah badag.Persis ongkos angkutan urang ngan bisa masihan anjeun lamun urang terang rinci jumlah, beurat jeung jalan.Mangga ngahubungan kami pikeun inpo nu salajengna.

Rék gawé bareng jeung urang?