head_bg1

produk

Dahareun Kelas Gelatin

Katerangan pondok:

Gelatin komérsial rupa-rupa ti 80 nepi ka 260 gram Bloom na, iwal barang husus, bébas tina ditambahkeun kelir, rasa, pengawet, sarta aditif kimiawi.Gelatin umumna dipikawanoh salaku kadaharan aman sipat gelatin urang paling desirable nyaéta ciri ngalembereh-di-nu-sungut sarta kamampuhna pikeun ngabentuk thermo malik gels.Gelatin mangrupakeun protéin dijieun tina hidrolisis parsial kolagén sato.gelatin food-grade dipaké salaku agén gelling dina nyieun jelly, marshmallows na permen gummy.Leuwih ti éta, éta ogé dipaké salaku agén stabilizing jeung thickening dina manufaktur jams, yoghurt jeung és-krim.


Spésifikasi

Bagan alur

Aplikasi

Bungkusan

Tag produk

Dahareun Kelas Gelatin

Barang Fisik jeung Kimia
Jelly Kakuatan Mekar 140-300Bloom
Viskositas (6,67% 60°C) mpa.s 2.5-4.0
Ngarecahna viskositas % ≤10.0
Uap % ≤14.0
Transparansi mm ≥450
Pangiriman 450nm % ≥30
620nm % ≥50
Abong % ≤2.0
Walirang dioksida mg/kg ≤30
Hidrogén péroxida mg/kg ≤10
Teu leyur cai % ≤0.2
Méntal beurat mg/kg ≤1.5
Arsén mg/kg ≤1.0
Kromium mg/kg ≤2.0
Item Mikroba
Jumlah Baktéri Jumlah CFU/g ≤10000
E.Coli MPN/g ≤3.0
Salmonella   Negatip

AliranBaganPikeun Produksi Gelatin

detail

Manisan

Gelatin loba dipaké dina confections sabab busa, gél, atawa solidifies kana sapotong nu leyur lalaunan atawa lebur dina sungut.

Confections kayaning biruang gummy ngandung persentase rélatif luhur gelatin.Manisan ieu leyur leuwih laun sahingga manjangkeun kanikmatan permen bari smoothing rasa.

Gelatin dipaké dina confections dikocok kayaning marshmallows dimana eta boga fungsi pikeun nurunkeun tegangan permukaan sirop, nyaimbangkeun busa ngaliwatan ngaronjat viskositas, nyetel busa ngaliwatan gelatin, sarta nyegah kristalisasi gula.

application-1

Susu jeung Desserts

Manisan gelatin tiasa disiapkeun nganggo gelatin Tipe A atanapi Tipe B kalayan mekar antara 175 sareng 275. Nu leuwih luhur Bloom, pangsaeutikna gelatin anu diperyogikeun pikeun set anu pas (nyaéta 275 Mekar gelatin ngabutuhkeun kira-kira 1,3% gelatin sedengkeun 175 Mekar gelatin ngabutuhkeun. 2,0% pikeun meunangkeun set sarua).Pemanis salain sukrosa tiasa dianggo.

Konsumén ayeuna prihatin kana asupan kalori.Manisan gelatin biasa gampang nyiapkeun, tasting pikaresepeun, bergizi, sadia dina rupa-rupa rasa, sarta ngandung ukur 80 kalori per porsi satengah cangkir.Versi bébas gula ngan ukur dalapan kalori per porsi.

application-2

Daging jeung Lauk

Gelatin dipaké pikeun gél aspics, kéju sirah, souse, gulungan hayam, hams glazed na canned, sarta produk daging jellied sagala rupa.Gelatin fungsina pikeun nyerep jus daging sareng masihan bentuk sareng struktur pikeun produk-produk anu sanés bakal rusak.Tingkat pamakean normal antara 1 dugi ka 5% gumantung kana jinis daging, jumlah kaldu, gelatin Mekar, sareng tékstur anu dipikahoyong dina produk ahir.

application-3

Anggur jeung Jus Fining

Ku akting salaku koagulan, gelatin bisa dipaké pikeun endapanana najis salila pembuatan anggur, bir, cider jeung juices.Cai mibanda kaunggulan tina umur rak taya dina formulir garing na, betah penanganan, préparasi gancang sarta klarifikasi cemerlang.

application-4

Bungkusan

Utamana dina 25kgs / kantong.

1. Hiji kantong poli jero, dua kantong anyaman luar.

2. Hiji kantong Poli jero, kantong Kraft luar.

3. Numutkeun sarat customer urang.

Kamampuhan Muatan:

1. kalawan Usuk: 12Mts pikeun 20ft Wadahna, 24Mts pikeun 40Ft Wadahna

2. tanpa Usuk: 8-15Mesh Gelatin: 17Mts

Langkung ti 20Mesh Gelatin: 20 Mts

package

Panyimpenan

Simpen dina wadah anu ditutup pageuh, disimpen di tempat anu tiis, garing, ventilasi.

Tetep di wewengkon GMP bersih, well-dikawasa kalembaban relatif dina 45-65%, suhu dina 10-20 ° C.Munasabah nyaluyukeun suhu jeung Uap di jero gudang ku nyaluyukeun Ventilasi, cooling jeung fasilitas dehumidification.

Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami