head_bg1

produk

Gelatin Kosong Kapsul Shell

Katerangan pondok:

Kapsul mangrupikeun bungkusan anu tiasa didahar tina gelatin atanapi bahan anu cocog sareng dieusi ku ubar pikeun ngahasilkeun dosis unit, khususna pikeun panggunaan lisan.

Kapsul Hard: atanapi kapsul dua sapotong anu diwangun ku dua lembar dina bentuk silinder ditutup dina hiji tungtung.Potongan anu langkung pondok, anu disebut "cap", pas dina tungtung kabuka tina potongan anu langkung panjang, anu disebut "awak".


Spésifikasi

bagan aliran

Kaunggulan

Bungkusan

Tag produk

spésifikasi 00# 0# 1# 2# 3# 4#
Cap Panjang (mm) 11.8±0.3 10.8±0.3 9.8±0.3 9.0±0.3 8.1±0.3 7.2±0.3
Panjang awak (mm) 20.8±0.3 18.4±0.3 16,5 ± 0,3 15.4±0.3 13.5±0.3 12.2±0.3
Panjang rajutan (mm) 23,5 ± 0,5 21.2±0.5 19.0±0.5 17.6±0.5 15,5 ± 0,5 14,1 ± 0,5
Cap diaméterna (mm) 8.25±0.05 7.40±0.05 6,65±0,05 6.15±0.05 5.60±0.05 5.10±0.05
Diaméter awak (mm) 7,90±0,05 7.10±0.05 6.40±0.05 5.90±0.05 5.40±0.05 4,90±0,05
Volume Batin (ml) 0.95 0.69 0.5 0.37 0.3 0.21
Beurat rata 125±12 97±9 78±7 62±5 49±5 39±4
Pakét ékspor (pcs) 80.000 100.000 140.000 170.000 240.000 280.000

flow chart

ad

Keunggulan Inti

Bahan atah:

Gelatin farmasi bovine 100% bébas BSE

Kapasitas:

Kaluaran taunan ngaleuwihan 8 milyar kapsul

kualitas:

alat-alat jeung fasilitas otomatis canggih, 80% teknisi senior mastikeun capsules stabil dina kualitas sarta dijieun produk kalawan Sehat, transparansi High sarta Pengetahuan Alam jeung no-antiseptik, rasa jeung bau bisa katutupan éféktif.

Platform Penjualan

cooperate jeung loba pausahaan ubar domestik well-dipikawanoh.

Karagaman

bisa ngahasilkeun, 00#, 0#,1#, 2#, 3#, 4#
Palayanan Narima pesenan ngaropéa kalawan kelir sarta percetakan logo.
Pangiriman Perusahaan logistik anu tiasa ngajamin pangiriman produk kami tepat waktu
Sanggeus-jualan Aya tim pre-sales profésional saatos-jualan pikeun nyayogikeun palayanan anu komprehensif sareng tepat waktu.
hirup rak Langkung ti 36 bulan nalika disimpen dina kaayaan anu cocog

Paket sareng Kamampuhan Loading

Bungkusan

Kantong poliétilén dénsitas rendah médis pikeun bungkusan jero, 5-ply kertas Kraft kotak struktur corrugated ganda pikeun bungkusan luar.

package

Kamampuhan Loading

UKURAN Pcs/CTN NW(kg) GW (kg) Kamampuhan Loading
0# 110000pcs 10 12.5 147 karton / 20GP 356 karton / 40GP
1# 150000pcs 11 13.5
2# 180000pcs 11 13.5
3# 240000pcs 12.8 15
4# 300000pcs 13.5 16.5
Bungkusan & CBMUkuran : 72 x 36 x 57 cm

Panyimpenan precautions

1. Tetep suhu Inventory di 10 nepi ka 30 ℃;Kalembaban relatif tetep dina 35-65%.

2. The capsules sakuduna disimpen dina bersih, garing sarta ventilated gudang, sarta teu diwenangkeun pikeun kakeunaan cahya panonpoé kuat atawa lingkungan lembab.Sagedengeun ti eta, sabab hampang teuing jadi rapuh, kargo beurat teu kudu numpuk.

Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami

produk patali