head_bg1

produk

Lambaran Gelatin

Katerangan pondok:

Lambaran Gelatin

Lambaran Gelatin, disebut oge Gelatin Daun, dijieun tina tulang jeung kulit sato anu ngandung sakurang-kurangna 85% protéin, bebas lemak jeung kolesterol sarta gampang diserep ku awak.The kualitas pangalusna gelatin lambar dijieunna tina gelatin tulang, nu euweuh bau na kalawan kakuatan jelly alus.

Gelatin Sheet berpungsi sapertos gelatin granular anu aya di toko grosir lokal anjeun, tapi dina bentuk anu béda.Tinimbang bubuk, éta nyandak bentuk lambar ipis daun film gelatin.Lambaranana ngaleyurkeun langkung laun tibatan bentuk granulated, tapi ogé ngahasilkeun produk gelled anu langkung jelas.


Spésifikasi

Bagan alur

Aplikasi

Bungkusan

Tag produk

Lambaran Gelatin

Barang Fisik jeung Kimia
Jelly Kakuatan Mekar 120-230Bloom
Viskositas (6,67% 60°C) mpa.s 2.5-3.5
Ngarecahna viskositas % ≤10.0
Uap % ≤14.0
Transparansi mm ≥450
Pangiriman 450nm % ≥30
620nm % ≥50
Abong % ≤2.0
Walirang dioksida mg/kg ≤30
Hidrogén péroxida mg/kg ≤10
Teu leyur cai % ≤0.2
Méntal beurat mg/kg ≤1.5
Arsén mg/kg ≤1.0
Kromium mg/kg ≤2.0
Item Mikroba
Jumlah Baktéri Jumlah CFU/g ≤10000
E.Coli MPN/g ≤3.0
Salmonella   Negatip

Flow Chart

Gelatin Lambaran loba dipaké pikeun nyieun pudding, jelly, mousse cake, permen gummy, marshmallows, Manisan, yogurts, és krim jeung saterusna.

application

Keunggulan Gelatin Sheet

Transparansi Tinggi

Teu bau

Kakuatan katirisan anu kuat

Perlindungan koloid

Surface Active

Lengket

Pilem-ngabentuk

Susu Digantung

Stabilitas

Kalarutan cai

Naha Pilih kami Gelatin Lambaran

1. Produsén Lambaran Gelatin munggaran di Cina
2. Bahan baku kami pikeun cadar gelatin téh asalna ti Qinghai-Tibet Plateau, jadi produk urang aya dina hydrophilicity alus tur stabilitas freeze-ngalembereh kalawan henteu bau.
3. Kalayan 2 pabrik bersih GMP, 4 jalur produksi, kaluaran taunan urang ngahontal 500 ton.
4. cadar gelatin kami anu mastikeun nuturkeun GB6783-2013 Standar pikeun Heavy Metal nu Index: Cr≤2.0ppm, leuwih handap standar EU 10.0ppm, Pb≤1.5ppm leuwih handap standar EU 5.0ppm.

Bungkusan

Kelas Mekar NW
(g/lembar)
NW(per kantong) Bungkusan Rincian NW/CTN
emas 220 5g 1kg 200 pcs/bag, 20 bags/karton 20 kg
3,3g 1kg 300 pcs/bag, 20 bags/karton 20 kg
2,5g 1kg 400pcs / tas, 20 bags / karton 20 kg
pérak 180 5g 1kg 200 pcs/bag, 20 bags/karton 20 kg
3,3g 1kg 300 pcs/bag, 20 bags/karton 20 kg
2,5g 1kg 400pcs / tas, 20 bags / karton 20 kg
Tambaga 140 5g 1kg 200 pcs/bag, 20 bags/karton 20 kg
3,3g 1kg 300 pcs/bag, 20 bags/karton 20 kg
2,5g 1kg 400pcs / tas, 20 bags / karton 20 kg

Panyimpenan

Kedah disimpen dina suhu sedeng, nyaéta henteu caket kamar boiler atanapi kamar mesin sareng henteu kakeunaan panas langsung panonpoé.Nalika dibungkus dina kantong, éta tiasa ngirangan beurat dina kaayaan garing.

Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami