head_bg1

produk

Gelatin Industri

Katerangan pondok:

Naon téh gelatin teknis / sumputkeun lem?

Gelatin Téknis Industri mangrupikeun protéin anu diturunkeun tina hidrolisis kolagén anu mangrupikeun konstituén protéin tina kulit sato, jaringan kolagén.Ieu granule konéng lampu, a lem granular bolong rupa nu gampang leyur dina cai.Bahan baku anu digunakeun pikeun produksi diturunkeun tina kulit sato atanapi tulang.Gelatin industri mindeng dipaké pikeun nyieun paintballs, fodder, kertas abrasive kualitas gauze, lawon digosok, lem hideung, bungkusan karét, kartu napel handicraft, jati kai, tanda plat data, lampu dina kulit, bisa ngalelep jeung knit sizing, smelting na plating. cair, nyieun up styling gél.Viskositasna penting pisan, bahkan bertindak salaku parameter anu penting.


Spésifikasi

Bagan alur

Aplikasi

Bungkusan

Tag produk

Gelatin Kelas Industri

Barang Fisik jeung Kimia
Jelly Kakuatan Mekar 50-250 Mekar
Viskositas (6,67% 60°C) mpa.s 2.5-5.5
Uap % ≤14.0
Abong % ≤2.5
PH % 5.5-7.0
Teu leyur cai % ≤0.2
Méntal beurat mg/kg ≤50

Bagan Aliran Pikeun Gelatin Industri

flow chart

Panjelasan Produk

GELATIN INDUSTRI nyaéta konéng konéng, coklat atawa coklat poék sisikian, nu bisa ngaliwatan 4mm aperture baku ayakan.

Ieu mangrupakeun zat padet tembus, rapuh (lamun garing), ampir hambar, asalna tina kolagén jero sato" kulit jeung tulang.

Éta mangrupikeun bahan baku kimiawi anu penting.Biasana dianggo salaku agén gelling.

Numutkeun statistik teu lengkep, gelatin industri aplikasi béda alatan kinerja na, dina leuwih ti 40 industri, leuwih 1000 rupa produk anu dilarapkeun.

Hal ieu loba dipaké dina napel, jelly lem, cocok, paintball, plating cair, lukisan, sandpaper, kosmetik, adhesion kai, adhesion buku, dial jeung agén layar sutra, jsb

Aplikasi

pertandingan

Gelatin dipaké ampir sacara universal salaku panyambung pikeun campuran kompleks bahan kimia anu dipaké pikeun ngabentuk sirah pertandingan.Sipat kagiatan permukaan gelatin penting sabab ciri busa tina sirah pertandingan mangaruhan kinerja pertandingan dina ignition

application (3)

Pabrikan Kertas

Gelatin dipaké pikeun ukuran permukaan jeung kertas palapis.Boh dianggo nyalira atanapi sareng bahan napel anu sanés, palapis gelatin nyiptakeun permukaan anu mulus ku ngeusian permukaan imperfections leutik sahingga mastikeun réproduksi percetakan ningkat.Conto kalebet poster, kartu maén, wallpaper, sareng halaman majalah herang.

application (1)

Abrasive dilapis

Gelatin dipaké salaku pangbeungkeut antara zat kertas jeung partikel abrasive of sandpaper.Salila pembuatan kertas backing munggaran coated kalawan solusi gelatin kentel lajeng dusted kalawan grit abrasive tina ukuran partikel diperlukeun.Roda abrasive, piringan sareng sabuk anu sami disiapkeun.Oven drying sarta perlakuan cross-linking ngalengkepan prosés.

application (4)

Perekat

Ngaliwatan sababaraha dekade kaliwat nalét basis gelatin laun geus diganti ku rupa-rupa synthetics.Anyar-anyar ieu, kumaha ogé, biodegradability alami tina adhesives gelatin diwujudkeun.Kiwari, gelatin mangrupikeun napel pilihan dina ngariung buku telepon sareng penyegelan karton bergelombang.

application (2)

25kgs / kantong, hiji kantong poli jero, anyaman / kantong kraft luar.

1) Kalayan Usuk: 12 métrik ton / wadahna 20 kaki, 24 ton métrik / wadahna 40 kaki

2) Tanpa palet:

pikeun 8-15 bolong, 17 metrik ton / wadahna 20 kaki, 24 metrik ton / wadahna 40 kaki

Langkung ti 20 bolong, 20 metrik ton / wadahna 20 kaki, 24 metrik ton / wadahna 40 kaki

package

Panyimpenan:

Panyimpenan di gudang: Dikadalikeun ogé kalembaban anu rélatif dina 45% -65%, suhu dina 10-20 ℃

Beban dina wadahna: Simpen dina wadah anu ditutup pageuh, disimpen di tempat anu tiis, garing, ventilasi.

Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami