head_bg1

Pangalaman Produsén

PRODUSENPANGALAMAN

Pabrik ●Our owns teu ukur kakuatan teknis padet, alat-alat alus teuing jeung tinggi-grade alat uji precision tapi ogé manajemén kelas munggaran.

● Salaku motto kami nyaéta pikeun ngadopsi téhnologi anyar pikeun ngaronjatkeun kualitas produk, mun ngalegaan pasar urang ku kualitas luhur sarta ngadegkeun kiridit kami ku layanan alus, kami kandel dina nyieun inovasi, komitmen pikeun ngaronjatkeun kualitas sarta hayang pisan ngamekarkeun turunan gelatin.

● Kiwari leuwih ti 8000 ton gelatin jeung kolagén taunan anu populér di domestik jeung asupkeun pasar internasional.Sadaya produk minuhan standar nasional sareng standar industri.

southeast

PANGALAMAN

Pabrik butuh pangalaman, pikeun mastikeun kualitas pangalusna sarta salawasna ngamutahirkeun garis produksi.Éta tiasa ngadamel supplier gelatin kalayan kaluaran anu langkung saé sareng ngahémat biaya.Insinyur pangalaman kami aya pikeun ngalayanan anjeun gelatin pangsaéna pikeun aplikasi anjeun.

southeast1

LINGKUNGAN

Pikeun nyebutkeun yén produk urang kalawan kualitas, urang ogé kudu mastikeun kabersihan, kontrol baktéri, prosés daur ulang geus mastikeun kontrol.Produk kami nganggo industri pangan, daérah farmasi, industri suplement sareng kosmétik sareng sajabana anu peryogi perawatan tingkat luhur pikeun mastikeun yén henteu aya masalah tina kualitas produk urang salajengna.

southeast-(1)

MOTTO KAMI

"Pilihan Pangsaéna Anjeun, Panyadia Terpercaya!"kami salawasna nyadiakeun produk urang tina kualitas alus stabil kalawan harga kalapa, pangiriman gancang, jasa unggulan sarta ngarasakeun popularitas hébat diantara para nasabah.

1. 35 taun produsén dina widang gelatin

Difokuskeun produksi gelatin kulit sapi, nu bisa loba dipaké pikeun capsules lemes, capsules teuas sarta tablet dina industri pharma.

5

2. Parameter jero bisa ngaropéa sakumaha pamundut

Sapertos viskositas anu tiasa disaluyukeun, anu gumantung kana formulasi palanggan pikeun produksi kapsul.

4
3

3. Sistim panyalindungan lingkungan pikeun pangwangunan sustainable

Investasi langkung ti 3 juta dolar pikeun ngapdet sistem perawatan limbah cai limbah pikeun ngajaga pendekatan anu lestari sareng ramah lingkungan.

1
2