head_bg1

warta

Gelatin Industrimangrupakeun kolagén polimér sasari tina konéktif sato, kulit atawa tulang.Cai mibanda lobasipat fisik jeung kimia alus teuing,kayaning formasi gél malik, pangabisa beungkeut, aktivitas permukaan, jsb Ieu utamana jalan salakuthickening, stabilitas, polishing, beungkeutan, ukuran, kohési, harmoni, cai padetjsb gelatin Téknis loba dipaké dina sagala rupa industri, kawas napel industri, jelly lem, patandingan kaamanan, paintball, bungkusan, kertas, jati, lambar dewan, tékstil, sutra, percetakan jeung dyeing, keramik, minyak bumi, kimia, cet, metalurgi, sandpaper abrasive, buah jieunan, kosmetik, gél bulu jsb viskositas na pohara penting, malah meta salaku parameter krusial.

Yasin Gelatinmangrupa salah sahiji pabrik ngarah jeung eksportir nu migawe bisnis kualitas luhur pikeun kelas industri, kadaharan kelas gelatin jeung farmasi kelas.Pausahaan urang boasts téhnologi canggih ngarah jeung garis produksi lengkep.Gawé ngaliwatan struktur produk ilmiah assures kualitas luhur industri gelatin.

Aplikasi Lem Yasin Jelly

Kumaha carana ngahasilkeun jelly lem?Perlu gelatin heula.Salaku tehbahan atah,lem jelly dihasilkeun kalawan gelatin.Kualitas gelatin langsung mangaruhan kualitas produksi jelly lem.

Yasin Gelatinmangrupa salah sahiji pabrik ngarah sarta eksportir nu migawe bisnis kualitas luhur jelly lem di Cina pikeun leuwih ti 11 taun.Kami mingpin dina ngadopsi alat produksi otomatis pinuh, nawiskeun sasmita anu béda pikeun sagala jinis mesin Otomatis sareng Semi-Otomatis sareng aplikasi manual, pikeun pembuatan kasus sareng pembuatan kotak kaku.Pausahaan urang boasts téhnologi canggih ngarah jeung garis produksi lengkep, urang ngahasilkeun tina bahan baku "Gelatin" ku pabrik urang sorangan.Gawe bareng ngaliwatan struktur produk ilmiah assures kualitas luhur industri lem jelly.

Anyar, salah sahiji konsumén Peruvian urang anu specializing dinabungkusanindustri ngadeukeutan kami pikeun nempatkeun kiriman 10-ton.


waktos pos: Mar-30-2022