head_bg1

warta

1)Kadaharan kaséhatan pikeun leungitna beurat, nurunkeun tekanan darah sareng lipid getih

Kolagén nyaéta low-kalori, tanpa lemak, tanpa gula sareng protéin sato kualitas luhur.Panaliti nunjukkeun yén kolagén gaduh pangaruh anu signifikan pikeun ngirangan trigliserida sareng koléstérol getih, sareng ogé tiasa nambihan elemen renik penting sareng ngontrol elemen renik ieu dina kisaran anu cocog.

2)Kalsium supplemented dahareun kaséhatan

Hydroxyproline, asam amino karakteristik kolagén, nyaéta wahana pikeun ngangkut kalsium dina plasma kana sél tulang.Kolagén dina sél tulang mangrupa binder pikeun hydroxyapatite, nu bareng jeung hydroxyapatite constitutes awak utama tulang.Ku alatan éta, asupan cukup kolagén bisa mastikeun asupan normal kalsium dina awak.Kolagén tiasa dianggo pikeun ngadamel tuangeun kaséhatan anu ditambahan kalsium.

3)Kadaharan kaséhatan anu ngatur lambung

Saatos kolagén diuraikeun sareng diserep dina saluran pencernaan manusa, éta bakal ningkatkeun vitalitas sél dina peujit, merangsang mukosa peujit, ngagancangkeun peristalsis peujit, teras ngamajukeun nyerna sareng nyerep.Sajaba ti éta, dina peujit manusa, probiotics nu bisa ngatur kaséhatan peujit lolobana eupan protéin, sarta kolagén bisa nyadiakeun aranjeunna kalayan sumber gizi, ngaronjatkeun vitalitas sarta pangabisa proliferasi, ngamajukeun nyerna, sarta ngajaga kaséhatan cerna.Ku alatan éta, kolagén mangrupa kadaharan kaséhatan alus teuing jeung aman pikeun pangaturan cerna.

4)Beauty sarta kadaharan kaséhatan anti sepuh

Panaliti nunjukkeun yén hidrolisat kolagén lisan tiasa ngamajukeun formasi fibroblast dermal manusa sareng ngalereskeun kulit anu ruksak.Ku alatan éta, kadaharan kaséhatan kageulisan tur anti sepuh dijieunna tina kolagén geus dipikawanoh ku loba jalma.


waktos pos: Apr-07-2022