head_bg1

warta

Jelly lem dijieunna tina gelatin industri. spésifikasi béda boga fungsi béda.Yasin boga mesin sorangan pikeun ngahasilkeun gelatin jeung jelly lem.Aya loba jenis, kayaning tipe drying manual slow, tipe drying sedeng manual, tipe drying sedeng manual, kelas luhur, lem drying gancang jsb.Kumaha carana milih lem jelly katuhu?Ieu'Dipangaruhan ku sababaraha faktor sapertos jinis mesin, kalembaban bengkel, suhu bengkel jsb.

Candak Vietnam sabagé conto, upami anjeun hoyong lem jelly pikeun ngahasilkeun bungkusan kotak, kami nyarankeun 805 -manual medium drying type pikeun anjeun.Kusabab suhu lokal anu luhur sareng kalembaban anu luhur di Vietnam, 805 langkung cocog.Éta cocog pikeun kalembaban 30% -90% di daérah cuaca baseuh.

Pondokna, kumaha carana milih katuhu jelly lem, éta kapangaruhan ku sababaraha faktor.Yasinboga 9 jenis jelly lem, ogé bisa ngaropéa jelly lem nurutkeun sarat klien urang.


waktos pos: Apr-19-2022