head_bg1

warta

Dipangaruhan ku wabah global sareng turunna ékonomi global, impor kulit sapi Cina parantos dieureunkeun saprak Agustus kamari, 2021. Dina waktos anu sami, kalolobaan pabrik kulit di China sareng Asia Tenggara parantos ngeureunkeun produksina.Pareumna pabrik kulit nyababkeun lirén produksi langkung ti 95% perusahaan gelatin Cina (sumber kulit sapi), sabab bahan baku pabrik-pabrik ieu utamina asalna tina sésa-sésa pabrik kulit.

Untungna, urang kiwari hijina sababaraha pabrik gelatin kalawan produksi kontinyu sumber bovine gelatin di Cina, sabab pabrik urang tiasa ngalakukeun prosés pretreament bahan baku bulu mandiri.

Tapi tetep mangaruhan produksi gelatin normal, kaasup pabrik urang.Saméméhna, kulit bovine bulu seger ieu nempatkeun kana garis aliran tina prosés produksi di pabrik kulit, sarta prosés bahan baku pretreatment waktos éta salami 2 bulan.Nalika kulit anu dirawat ditransferkeun ka pabrik produksi gelatin, waktos prosés gelatin bakal nyandak deui 10 dinten, anu hartosna waktos produksi tina kulit sapi bulu seger dugi ka gelatin saluhur 60-70 dinten sateuacanna.

Sanaos pabrik urang masih tiasa ngalaksanakeun produksi normal, urang henteu tiasa ngadukung pretreatment bahan baku salami 2 bulan pikeun nyumponan waktos pangiriman para nasabah sareng nimbangkeun biaya produksi, urang ngan ukur tiasa pondokkeun dua prosés ieu sakitar 15 dinten.Ku alatan éta, warna gelatin dihasilkeun ayeuna rada konéng sarta transmitansi rada handap ti gelatin dihasilkeun saméméhna.Tapi parameter batin anu sanés dijaga sami sareng sateuacana.

Kami ngarepkeun kakurangan bahan baku bakal sahenteuna sahenteuna sataun salami kaayaan wabah global henteu langkung saé.


waktos pos: Mar-16-2022