head_bg1

produk

Paintball Gelatin

Katerangan pondok:

Paintball pohara populér olahraga sakuliah kecap;paintballs mangrupakeun amunisi dipaké dina gun paintball.Gelatin mangrupa salah sahiji bahan utama salila ngahasilkeun paintball;Dosis gelatin nyaéta 40-45%.gelatin anu diterapkeun dina paintball nyaéta pikeun ngirangan kakuatan dampakna.Gelatin dirumuskeun ku kituna pikeun netepkeun kasaimbangan optimal antara élastisitas sareng rapuh, ngaktifkeun bal cét pikeun ngabuka dina dampak tapi henteu pegat nalika mimitina dipecat sareng ngahindarkeun kabuka nalika aranjeunna pencét batur tanpa nyababkeun karusakan jaringan saluareun ancur hampang.


Spésifikasi

Bagan alur

Aplikasi

Bungkusan

Tag produk

Paintball Gelatin

Barang Fisik jeung Kimia
Jelly Kakuatan Mekar 200-250 Mekar
Viskositas (6,67% 60°C) mpa.s ≧5.0mpa.s
Uap % ≤14.0
Abong % ≤2.5
PH % 5.5-7.0
Teu leyur cai % ≤0.2
Méntal beurat mg/kg ≤50

Bagan Aliran Pikeun Paintball Gelatin

flow chart

Kualitas paintball gumantung kana brittleness cangkang bal urang, roundness tina lapisan, sarta ketebalan eusian;bal kualitas luhur téh ampir sampurna buleud, kalawan cangkang pisan ipis ngajamin megatkeun kana dampak, sarta kandel, eusian warna brightly nu hese nyumputkeun atawa ngusap kaluar salila game.

ad

Kauntungannana

1> Sadia Kelas: 200Bloom-220Bloom-240Bloom

2> low Ash kirang ti 2%

3> Transparansi High leuwih ti 500mm

4> Jelly Strength Breakdown kirang ti 15%

5> Ngarecahna viskositas kirang ti 15%

6> Penampilan: konéng lampu kana konéng séréal rupa.

25kgs / kantong, hiji kantong poli jero, anyaman / kantong kraft luar.

1) Kalayan Usuk: 12 métrik ton / wadahna 20 kaki, 24 ton métrik / wadahna 40 kaki

2) Tanpa palet:

pikeun 8-15 bolong, 17 metrik ton / wadahna 20 kaki, 24 metrik ton / wadahna 40 kaki

Langkung ti 20 bolong, 20 metrik ton / wadahna 20 kaki, 24 metrik ton / wadahna 40 kaki

package

Panyimpenan:

Panyimpenan di gudang: Dikadalikeun ogé kalembaban anu rélatif dina 45% -65%, suhu dina 10-20 ℃

Beban dina wadahna: Simpen dina wadah anu ditutup pageuh, disimpen di tempat anu tiis, garing, ventilasi.

Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami

produk patali