head_bg1

produk

Péptida kacang polong

Katerangan pondok:

Péptida aktif molekul leutik diala ku ngagunakeun téknik nyerna énzim biosintésis ngagunakeun kacang polong jeung protéin kacang polong salaku bahan baku.Péptida kacang polong lengkep nahan komposisi asam amino kacang polong, ngandung 8 asam amino ésénsial anu awak manusa teu tiasa disintésis ku nyalira, sareng proporsina caket kana mode anu disarankeun FAO / WHO (Organisasi Pangan sareng Pertanian PBB sareng Dunya. Organisasi Kaséhatan).FDA nganggap kacang polong mangrupikeun produk pepelakan anu paling bersih sareng anjeunna henteu ngagaduhan résiko dana transfer.Péptida kacang polong ngagaduhan sipat gizi anu saé sareng mangrupikeun bahan baku pangan fungsional anu ngajangjikeun sareng aman.


Spésifikasi

Bagan alur

Aplikasi

Bungkusan

Tag produk

Iterms Standar Tés dumasar kana
Bentuk organisasi bubuk seragam, lemes, euweuh caking Q / HBJT 0004S-2018
Warna bubuk bodas atawa konéng lampu  
Rasa jeung bau Mibanda rasa unik sarta bau produk ieu, euweuh bau aneh  
najis Taya najis exogenous katempo  
kehalusan (g/mL) 100% ngaliwatan ayakan kalayan aperture 0.250mm —-
Protéin (% 6,25) ≥80.0 (dasar garing) GB 5009.5
eusi péptida (%) ≥70.0 (Dasar garing) GB / T22492
Uap (%) ≤7.0 GB 5009.3
Lebu (%) ≤7.0 GB 5009.4
nilai pH —- —-
Logam beurat (mg/kg) (Pb)* ≤0.40 GB 5009.12
  (Hg)* ≤0.02 GB 5009.17
  (Cd)* ≤0.20 GB 5009.15
Total Baktéri (CFU/g) CFU/g ,n=5,c=2,m=104, M=5×105; GB 4789.2
Coliforms (MPN/g) CFU/g, n=5,c=1,m=10, M=102 GB 4789.3
Baktéri patogén (Salmonella, Shigella, Vibrio parahaemolyticus, Staphylococcus aureus) * Negatip GB 4789.4, GB 4789.10

Bagan Aliran Pikeun Produksi Péptida Kacang polong

flow chart

Suplemén

Kualitas gizi anu dikandung dina protéin kacang polong bisa dipaké pikeun suplement jalma kalawan deficiencies tangtu, atawa jalma néangan pikeun enrich diet maranéhanana jeung gizi.Kacang polong mangrupikeun sumber protéin, karbohidrat, serat dietary, mineral, vitamin, sareng fitokimia anu saé.Contona, protéin kacang polong bisa nyaimbangkeun asupan beusi sabab tinggi di beusi.

Pangganti dietary.

Protéin kacang polong tiasa dianggo salaku pengganti protéin pikeun anu henteu tiasa ngonsumsi sumber sanés sabab henteu diturunkeun tina katuangan alérgi anu paling umum (gandum, kacang, endog, kécap, lauk, kerang, kacang tangkal, sareng susu).Ieu bisa dipaké dina barang dipanggang atawa aplikasi masak séjén pikeun ngaganti allergens umum.Éta ogé diolah sacara industri pikeun ngabentuk produk pangan sareng protéin alternatif sapertos produk daging alternatif, sareng produk non-susu.Pabrikan alternatif kalebet Ripple Foods, anu ngahasilkeun susu kacang polong alternatif susu.Protéin kacang polong ogé daging-alternatif.

Bahan fungsional

Protéin kacang polong ogé dianggo salaku bahan fungsional béaya rendah dina manufaktur pangan pikeun ningkatkeun nilai gizi sareng tékstur produk pangan.Éta ogé bisa ngaoptimalkeun viskositas, émulsifikasi, gelation, stabilitas, atawa sipat ngabeungkeut gajih dahareun.Salaku conto, Kapasitas protéin kacang polong pikeun ngabentuk busa anu stabil mangrupikeun sipat anu penting dina muih, souffle, topping dikocok, fudges, jsb.

kalawan palet:

10kg/tas, kantong poli jero, kantong kraft luar;

28 kantong / palet, 280kgs / palet,

2800kgs / 20ft wadahna, 10pallets / 20ft wadahna,

tanpa Pallet:

10kg/tas, kantong poli jero, kantong kraft luar;

4500kgs / 20ft wadahna

package

Angkutan & Panyimpenan

Angkutan

Alat transportasi kudu beresih, higienis, teu bau jeung polusi;

Transportasi kudu ditangtayungan tina hujan, Uap, jeung paparan ka cahya panonpoé.

Dilarang pisan pikeun nyampur sareng ngangkut barang-barang anu beracun, ngabahayakeun, bau aneh, sareng barang-barang anu gampang polusi.

Panyimpenankaayaan

Produkna kedah disimpen di gudang anu bersih, berventilasi, tahan beueus, tahan rodent, sareng henteu bau.

Kedah aya celah anu tangtu nalika nyimpen tuangeun, témbok partisi kedah kaluar tina taneuh,

Dilarang pisan nyampur sareng barang-barang anu beracun, ngabahayakeun, bau, atanapi polutan.

Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami