head_bg1

produk

Pharmaceutical Kelas Gelatin

Katerangan pondok:

Pharmaceutical Kelas Gelatin

Gelatin parantos nunjukkeun kabébasan dina aplikasi pikeun industri farmasi sareng ubar.Éta dianggo pikeun ngadamel cangkang kapsul keras sareng lemes, tablet, granulasi, supositoria ngagentos obat-obatan, suplemén dietary / kaséhatan, sirop sareng saterasna.Éta tiasa dicerna pisan sareng janten palapis pelindung alami pikeun obat-obatan.Kusabab kasadaran kaséhatan anu ningkat sareng paningkatan paménta pikeun produk kaséhatan, aya sarat anu luhur pikeun kasalametan gelatin sareng sarat anu kuat pikeun prosés produksi.Éta anu salawasna urang jaga sareng ningkatkeun.


Spésifikasi

Bagan alur

Aplikasi

Bungkusan

Tag produk

Gelatin Farmasi

Barang Fisik jeung Kimia
Jelly Kakuatan Mekar 150-260Bloom
Viskositas (6,67% 60°C) mpa.s ≥2.5
Ngarecahna viskositas % ≤10.0
Uap % ≤14.0
Transparansi mm ≥500
Pangiriman 450nm % ≥50
620nm % ≥70
Abong % ≤2.0
Walirang dioksida mg/kg ≤30
Hidrogén péroxida mg/kg ≤10
Teu leyur cai % ≤0.2
Méntal beurat mg/kg ≤1.5
Arsén mg/kg ≤1.0
Kromium mg/kg ≤2.0
Item Mikroba
Jumlah Baktéri Jumlah CFU/g ≤1000
E.Coli MPN/g Negatip
Salmonella   Negatip

AliranBaganPikeun Produksi Gelatin

detail

Kapsul lemes

Gelatin nerapkeun metodologi farmasi na pikeun sakabéh gelatin dipaké pikeun kapsul gelatin lemes, boh keur farmasi, gizi, kosmétik atawa pamakéan cet-ball.Urang tempo aya aplikasi sarua nungtut tur taliti milih kaluar gelatin pikeun nyadiakeun kamampuhan ulang konsisten.

Gelatin R&D Center parantos ngulik aplikasi gelatin dina kapsul lemes salami mangtaun-taun sareng parantos nampi pangalaman anu signifikan sareng solusi ngarengsekeun masalah, khususna dina nyegah interaksi sareng salah sahiji bahan aktif, nyegah efek sepuh, hardening sareng bocor.

application (1)

Kapsul teuas

Dina kapsul teuas, gelatin nyadiakeun file kuat tur fléksibel pikeun formulir tamper-dibuktikeun.Gelatin ieu dikembangkeun pikeun nyumponan parameter anu ketat.

Di sagigireun penampilan luminous, umur rak produk urang teh pangpanjangna di Cina;Teu aya anu kedah nambihan pengawet ku palanggan upami Yasin Gelatin dianggo dina lingkungan manufaktur GMP.

Yasin Gelatin nyumponan standar kualitas dina gaya sareng khususna syarat farmasi sapertos anu ditetepkeun ku USP, EP atanapi JP.

application (2)

Tablet

Dina tablet, Gelatin mangrupikeun beungkeutan alami, palapis sareng agén disintegrasi anu nyumponan sarat para konsumen anu prihatin ngeunaan panggunaan bahan anu dirobih sacara kimia.Mun méré tablet penampilan lustrous jeung rasa pikaresepeun sungut.

application (3)

Bungkusan

Utamana dina 25kgs / kantong.

1. Hiji kantong poli jero, dua kantong anyaman luar.

2. Hiji kantong Poli jero, kantong Kraft luar.

3. Numutkeun sarat customer urang.

Kamampuhan Muatan:

1. kalawan Usuk: 12Mts pikeun 20ft Wadahna, 24Mts pikeun 40Ft Wadahna

2. tanpa Usuk: 8-15Mesh Gelatin: 17Mts

Langkung ti 20Mesh Gelatin: 20 Mts

package

Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami