head_bg1

produk

kécap péptida

Katerangan pondok:

Protéin kécapmangrupa protéin nu diisolasi tina kedelé.Dijieunna tina tepung kedelé anu geus dibuang jeung dibuang lemak.Péptida molekular leutik ieu sasari tina protéin kedelé ku téhnologi dicerna énzim arah jeung téhnologi separation mémbran canggih. Dibandingkeun jeung protéin kécap, péptida kécap leuwih gampang diserep ku awak manusa tanpa ngaronjatkeun beungbeurat dina organ pencernaan. Eusi protéin saluhur 90 % luhur, awak manusa penting 8 rupa asam amino complete.Soybean péptida boga sipat gizi alus tur mangrupakeun bahan baku pangan hanca ngajangjikeun.


Spésifikasi

Bagan alur

Aplikasi

Bungkusan

Tag produk

Iterms

Standar

Tés dumasar kana

Bentuk organisasi

bubuk seragam, lemes, euweuh caking

GB/T 5492

Warna

bubuk bodas atawa konéng lampu

GB/T 5492

Rasa jeung bau

Mibanda rasa unik sarta bau produk ieu, euweuh bau aneh

GB/T 5492

najis

Taya najis exogenous katempo

GB / T 22492-2008

 

fineness

100% ngaliwatan ayakan kalayan aperture 0,250mm

GB / T 12096

(g/mL) Kapadetan tumpukan

—–

 

(%, dasar garing) Protéin

≥90.0

GB / T5009.5

(%, dasar garing) eusi péptida

≥80.0

GB / T 22492-2008

≥80% massa molekul relatif péptida

≤2000

GB / T 22492-2008

(%)Kalembaban

≤7.0

GB / T5009.3

(%)Abong

≤6.5

GB / T5009.4

nilai pH

—–

—–

(%)lemak kasar

≤1.0

GB / T5009.6

Uréa

Negatip

GB / T5009.117

(mg/kg)Kandungan natrium

—–

—–

 

(mg/kg)

Logam beurat

(Pb)

≤2.0

GB 5009.12

(Salaku)

≤1.0

GB 5009.11

(Hg)

≤0.3

GB 5009.17

(CFU/g)Total Baktéri

≤3×104

GB 4789.2

(MPN/g) Coliforms

≤0.92

GB 4789.3

(CFU / g) kapang sareng ragi

≤50

GB 4789.15

Salmonella

0/25g

GB 4789.4

Staphylococcus aureus

0/25g

GB 4789.10

Bagan Aliran Pikeun produksi kécap péptida

flow chart

1) Panggunaan pangan

Protéin kécap dipaké dina rupa-rupa pangan, kayaning dressings salad, sup, analogs daging, powders inuman, cheeses, creamer nondairy, dessert beku, topping dikocok, rumus orok, roti, sereal sarapan, pastas, sarta kadaharan piaraan.

2) Mangpaat fungsional

Protéin kécap dipaké pikeun émulsifikasi sareng tékstur.Aplikasi khusus kalebet napel, aspal, résin, bahan beberesih, kosmétik, tinta, pleather, cét, palapis kertas, péstisida/fungisida, plastik, poliéster, sareng serat tékstil.

application

Bungkusan

kalawan palet:

10kg/tas, kantong poli jero, kantong kraft luar;

28 kantong / palet, 280kgs / palet,

2800kgs / 20ft wadahna, 10pallets / 20ft wadahna,

tanpa Pallet:

10kg/tas, kantong poli jero, kantong kraft luar;

4500kgs / 20ft wadahna

package

Angkutan & Panyimpenan

Angkutan

Alat transportasi kudu beresih, higienis, teu bau jeung polusi;

Transportasi kudu ditangtayungan tina hujan, Uap, jeung paparan ka cahya panonpoé.

Dilarang pisan pikeun nyampur sareng ngangkut barang-barang anu beracun, ngabahayakeun, bau aneh, sareng barang-barang anu gampang polusi.

Panyimpenankaayaan

Produkna kedah disimpen di gudang anu bersih, berventilasi, tahan beueus, tahan rodent, sareng henteu bau.

Kedah aya celah anu tangtu nalika nyimpen tuangeun, témbok partisi kedah kaluar tina taneuh,

Dilarang pisan nyampur sareng barang-barang anu beracun, ngabahayakeun, bau, atanapi polutan.

Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami