head_bg1

produk

Péptida walnut

Katerangan pondok:

Péptida walnut dijieun tina tepung walnut atawa protéin walnut salaku bahan baku, sarta disampurnakeun ku métode bioengineering modern kayaning énzim kompléks gradién téhnologi nyerna arah, ngaliwatan separation mémbran jeung purifikasi, sterilization sakedapan, sarta drying semprot.


Spésifikasi

Bagan alur

Aplikasi

Bungkusan

Tag produk

1. Indéks penampilan

Barang

Syarat kualitas

Métode deteksi

Warna

Lampu konéng nepi ka konéng

Q / WTTH 0025S

Item 4.1

Karakter

Powdery, warna seragam, teu agglomeration, teu nyerep Uap

Rasa jeung bau

Kalayan rasa unik sareng bau produk ieu, teu aya bau, teu aya bau

najis

Taya visi normal katempo objék asing

2. Indéks fisikokimia

Indéks

Unit

Wates

Métode deteksi

Protéin (dina dasar garing)

%

90.0

GB 5009.5

Oligopéptida (dina dasar garing)

%

85.0

GB/T 22492 Lampiran B

Ash (dina dasar garing)

%

7.0

GB 5009.4

Proporsi massa molekul relatif ≤2000 D

%

80.0

GB/T 22492 Lampiran A

Uap

%

6.5

GB 5009.3

Total Arsén

mg/kg

0.4

GB 5009.11

Timah (Pb)

mg/kg

0.2

GB 5009.12

Kadmium (Cd)

mg/kg

0.2

GB 5009.15

Aflatoksin B1

μg/kg

4.0

GB 5009.22

3. Indéks mikroba

Indéks

Unit

Skéma sampling jeung wates

Métode deteksi

n

c

m

M

Jumlah baktéri aérobik total

CFU/g

5

2

30000

100000

GB 4789.2

Coliform

MPN/g

5

1

10

100

GB 4789.3

Salmonella

(Lamun teu dieusian, dinyatakeun dina / 25g)

5

0

0/25g

-

GB 4789.4

Staphylococcus aureus

5

1

100 CFU / g

1000CFU/g

GB 4789.10

Catetan:n nyaéta jumlah sampel nu kudu dikumpulkeun pikeun bets sarua produk;c nyaéta jumlah maksimum sampel nu diwenangkeun ngaleuwihan nilai m;m mangrupakeun nilai wates pikeun tingkat ditarima tina indikator mikroba;M nyaéta nilai wates kaamanan pangluhurna pikeun indikator mikrobiologis.

Sampling dipigawé luyu jeung GB 4789.1.

Bagan Aliran Pikeun Produksi Walnut Péptida

flow chart

1. Pangan kaséhatan sapertos pangan kaséhatan fungsional sapertos pengayaan getih, anti kacapean, sareng ningkatkeun kekebalan.

2. Kadaharan pikeun tujuan médis husus.

3. Ieu bisa ditambahkeun kana sagala rupa pangan kayaning inuman, inuman padet, biskuit, candies, muih, teh, anggur, condiments, jsb salaku bahan éféktif pikeun ngaronjatkeun rasa dahareun jeung fungsionalitas.

4. Cocog jeung cairan lisan, tablet, bubuk, kapsul jeung bentuk dosage séjén

application

Kauntungannana:

1. Non-GMO

2. Kacida digestibility, euweuh bau

3. Eusi protéin luhur (di luhur 85%)

4. Gampang ngaleyurkeun, gampang pikeun ngolah jeung gampang pikeun beroperasi

5. Solusi cai jelas tur transparan, sarta kaleyuran teu kapangaruhan ku pH, uyah jeung hawa.

6. High kaleyuran tiis, non-gelling, viskositas lemah sareng stabilitas termal dina suhu lemah sareng konsentrasi luhur

7. Taya aditif jeung pengawet, euweuh kelir jieunan, rasa jeung pemanis, euweuh gluten

Bungkusan

kalawan palet:

10kg/tas, kantong poli jero, kantong kraft luar;

28 kantong / palet, 280kgs / palet,

2800kgs / 20ft wadahna, 10pallets / 20ft wadahna,

tanpa Pallet:

10kg/tas, kantong poli jero, kantong kraft luar;

4500kgs / 20ft wadahna

package

Angkutan & Panyimpenan

Angkutan

Alat transportasi kudu beresih, higienis, teu bau jeung polusi;

Transportasi kudu ditangtayungan tina hujan, Uap, jeung paparan ka cahya panonpoé.

Dilarang pisan pikeun nyampur sareng ngangkut barang-barang anu beracun, ngabahayakeun, bau aneh, sareng barang-barang anu gampang polusi.

Panyimpenankaayaan

Produkna kedah disimpen di gudang anu bersih, berventilasi, tahan beueus, tahan rodent, sareng henteu bau.

Kedah aya celah anu tangtu nalika nyimpen tuangeun, témbok partisi kedah kaluar tina taneuh,

Dilarang pisan nyampur sareng barang-barang anu beracun, ngabahayakeun, bau, atanapi polutan.

Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami