head_bg1

Taros Kami

Xiamen Yasin Industri jeung Trade Co., Ltd.

Telepon

+86-18698344931
+86-0592-6012094

Alamat

No.99,Channel Pearl Plaza, Yilan Road, Siming District, Xiamen, Cina.

Jam-jaman

Senén-Jumaah: 9am ka 6pm
Saptu, Minggu: Tutup

Rék gawé bareng jeung urang?

Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami