head_bg1

produk

  • Produksi Kalungguhan Time of Industrial Gelatin di Cina

    Di Cina, fase produksi anu pangsaéna pikeun industri gelatin nyaéta ti Januari dugi ka Méi sareng ti Oktober dugi ka Désémber.Utamana dina usum panas, suhu bakal luhur teuing pikeun ngahasilkeun gelatin, nu bisa ngakibatkeun kakuatan jelly cukup jeung masalah kualitas poténsial.Ku alatan éta, éta henteu cocog pikeun ...
    Maca deui
  • Diskusi ngeunaan pasar kapsul kosong global

    Panulis: Jianhua Lv dicutat tina: ''Kedokteran&Pembungkusan'' Sumber:http://www.capsugel.com.cn/aboutjlshow.asp?id=7 Kapsul mangrupikeun salah sahiji bentuk dosis obat kuno, anu asalna ti Mesir kuno [ 1].De Pauli, apoteker di Wina, nyarios dina buku harian perjalanan na di 1730 yén Oval caps ...
    Maca deui
  • Kumaha carana milih lem JELLY katuhu

    Jelly lem dijieunna tina industri gelatin.Spesifikasi béda boga function.Yasin béda boga mesin sorangan pikeun ngahasilkeun gelatin jeung jelly lem.Aya loba jenis, kayaning boga tipe drying manual slow, tipe drying sedeng manual, tipe drying sedeng manual, kelas luhur, lem drying gancang jsb Kumaha c ...
    Maca deui
  • Kolagén pikeun kadaharan kaséhatan fungsional

    1)Kadaharan kaséhatan pikeun leungitna beurat, nurunkeun tekanan darah sareng lipid getih.Panaliti nunjukkeun yén kolagén gaduh pangaruh anu signifikan pikeun ngirangan trigliserida sareng koléstérol getih, sareng ogé tiasa nambihan trac penting ...
    Maca deui
  • Sateuacan nganggo, hal anu anjeun kedah terang ngeunaan Industri GELATIN

    Gelatin industri mangrupikeun kolagén polimér anu sasari tina konéktif, kulit atanapi tulang sato.Cai mibanda loba pasipatan fisik jeung kimia alus teuing, kayaning formasi gél malik, pangabisa beungkeut, aktivitas permukaan, jsb Ieu utamana bisa dipake saperti thickening, stabilitas, polishing, beungkeutan, sizing, ...
    Maca deui
  • Kacenderungan Pasar Bahan Baku Ayeuna Gelatin & Kumaha Réaksi Urang

    Dipangaruhan ku wabah global sareng turunna ékonomi global, impor kulit sapi Cina parantos dieureunkeun saprak Agustus kamari, 2021. Dina waktos anu sami, kalolobaan pabrik kulit di China sareng Asia Tenggara parantos ngeureunkeun produksina.Panutupan pabrik kulit nyababkeun lirén produksi ...
    Maca deui
  • Pasar kapsul kosong Globe

    Pasar Kapsul Kosong dumasar Produk (Kapsul Gelatin sareng Kapsul Non-Gelatin), Bahan Baku (Kulit Sapi, Tulang Sapi, Hydroxypropyl Methylcellulose, sareng Anu sanésna), Aplikasi Terapi (Antibiotik & Antibakteri Narkoba, Suplemén Vitamin & Diét, Antacid & Preparat Anti-kembung. ...
    Maca deui
  • Aplikasi sareng Fungsi Kolagén

    Kadaharan anu dipanggang: Solusi péptida kolagén anu diurai ku kolagenase ngagaduhan sipat antioksidan, anu tiasa ngirangan radikal bébas dina awak sareng ngahambat panyakit sareng sepuh.Jeung rasa na, tékstur jeung warna anu alam, euweuh prosés bungbu pajeulit, euweuh wates dina jumlah tambahan;cairan alus ...
    Maca deui
  • Kosong HPMC sareng Kapsul Gelatin

    Ukuran béda "00" "0" "1" "2" "3" Kosong HPMC atanapi Gelatin Capsules.Kapsul Veggie Kosong Dijieun tina HMPC atanapi gelatin.Hiji Cara Idéal pikeun Encapsulate Suplemén Dietary Anjeun Sorangan Cocog jeung Vegetarian atawa Non Vegetarians Dihasilkeun dina Fasilitas standar GMP Lamun anjeun resep nyieun suplemén sorangan ...
    Maca deui
  • Kami Siap pikeun 2022

    Palanggan Dear, Wilujeng Taun Anyar Cina!Kami parantos uih deui ti Taun Anyar Cina minggu ieu, sareng dina dinten anu munggaran, masing-masing nampi artos untung beureum ti pamimpin kami, éta hartosna ngamimitian anu saé ti dinten anu munggaran neruskeun damel.Kami ngarepkeun ngabagi kasuksésan ieu sareng anjeun sadayana ...
    Maca deui
  • Introduction of Type II Collagen

    Bubuka Kolagén Tipe II

    Naon ari kolagén tipe II?Kolagén Tipe II nyaéta protéin fibrillar anu diwangun ku 3 ranté panjang asam amino anu ngabentuk jaringan fibril sareng serat anu dibungkus pageuh.Éta komponén utama kartilage dina awak.Éta diwangun ku beurat garing sareng kolagén.Kolagén Tipe II nyaéta anu masihan tulang rawan ...
    Maca deui
  • Introduction of Empty Hard Capsule

    Bubuka Kapsul Hard Kosong

    Kapsul kosong didamel ku gelatin farmasi sareng asesoris, éta diwangun ku cap sareng awak anu diwangun ku dua cangkang kapsul utamina dianggo pikeun ngandung obat padet sareng cair sapertos produk perawatan kaséhatan bubuk homemade, sapertos farmasi, pikeun pangguna pikeun ngabéréskeun masalah. masalah jalma miskin...
    Maca deui