sirah_bg1

produk

  • Naon Péptida Sayuran

    Péptida Sayuran nyaéta campuran polipéptida anu diala ku hidrolisis énzimatik protéin nabati, sarta utamana diwangun ku péptida molekular leutik diwangun ku 2 nepi ka 6 asam amino, sarta ogé ngandung sajumlah leutik péptida makromolekul, asam amino bébas, gula jeung uyah anorganik. ....
    Maca deui
  • Naon bédana antara lem jelly jeung lem panas ngalembereh

    Lem jelly mangrupikeun campuran anu siap dianggo tina gelatin téknis, cai sareng bahan alami anu sanés.Éta biodegradable, didaur ulang sareng sustainable.Lem jelly utamana dipaké pikeun hardcover, ngariung buku, kotak presentasi, lever arch file / polder, kotak kaku kayaning kotak kado \ kotak acara \ kotak bungkusan méwah et ...
    Maca deui
  • Protéin Kacang Kacang Hidrolisis/Peptida Kacang polong- Produk Non-GMO Paling Alami sareng Aman

    Protéin Kacang Kacang Hidrolisis/Peptida Kacang polong- Produk Non-GMO Paling Alami sareng Aman

    Protéin kacang polong dihidrolisis / Péptida Kacang polong didamel tina protéin kacang polong alami anu murni, disampurnakeun ku téknologi hidrolisis énzimatik modéren, pamisahan sareng purifikasi, pengeringan semprot sareng prosés anu sanés, bahan bio-aktif dina protéin kacang polong lengkep sareng éfisién dipikagaduh.Éta ngagaduhan ef ...
    Maca deui
  • Aplikasi Kolagén

    Kolagén nyaéta biopolymér, komponén utama jaringan konéktif sato, jeung protéin fungsional paling loba pisan jeung disebarkeun lega dina mamalia, akuntansi pikeun 25% nepi ka 30% tina total protéin, komo saluhur 80% dina sababaraha organisme..Jaringan sato anu asalna tina ternak sareng unggas nyaéta ...
    Maca deui
  • Bédana antara péptida Sayuran sareng protéin Vegan.

    Di dieu urang hoyong bagikeun bédana antara péptida Sayuran sareng protéin Vegan.Protéin vegan nyaéta protéin makro-molekul, biasana mibanda beurat molekular leuwih ti 1 juta, jadi teu sagemblengna leyur dina cai tapi mangrupa gantung dina cai, nu boga stabilitas goréng sarta gampang ...
    Maca deui
  • Kacenderungan Pasar Gelatin di Cina

    Anyar-anyar ieu pasar gelatin robih pisan, sareng hargana naék pisan!Harga kulit sapi robih unggal dinten, sareng éta gélo pisan dina 10 taun ka pengker!Alesanna nyaéta saperti kieu: 1) Dampak COVID-19 tina ékonomi global sareng konsumsi Anjeun terang bahan utama gelatin ...
    Maca deui
  • Naon aplikasi lem jelly?

    Lem jelly didamel tina gelatin industri. Éta ngagaduhan rupa-rupa aplikasi.Lem jelly diterapkeun kana percetakan bungkusan, kotak anggur, kotak sapatu, kotak baju jero, kotak tea, kotak telepon sélulér sareng kotak kado pakét kelas luhur anu sanés sareng sagala jinis buku gambar, panggih, pabrik buku kulit ...
    Maca deui
  • Kolagén loba dipaké salaku aditif dahareun dina produk daging, produk susu, confectionery sarta barang dipanggang.

    Kolagén loba dipaké salaku aditif dahareun dina produk daging, produk susu, confectionery sarta barang dipanggang.Dina produk daging, kolagén mangrupikeun perbaikan daging anu saé.Éta ngajantenkeun produk daging langkung seger sareng lembut, sareng sering dianggo dina produk daging sapertos ham, sosis sareng tuangeun kaleng.Kolagén tiasa ...
    Maca deui
  • Naon aplikasi lem jelly?

    Lem jelly didamel tina gelatin industri. Éta ngagaduhan rupa-rupa aplikasi.Lem jelly diterapkeun kana percetakan bungkusan, kotak anggur, kotak sapatu, kotak baju jero, kotak tea, kotak telepon sélulér sareng kotak kado pakét kelas luhur anu sanés sareng sagala jinis buku gambar, panggih, pabrik buku kulit ...
    Maca deui
  • Kapsul Yasin

    Kapsul Yasin mangrupikeun pamimpin dunya panyadia kapsul kosong, Kami gaduh sajarah produksi kapsul salami mangtaun-taun, sareng gaduh sababaraha téknologi dipaténkeun anu aya hubunganana sareng kapsul.Urang museurkeun kana panalungtikan sarta pamekaran, sarta nyadiakeun kapsul gelatin, kapsul vegetarian HPMC, 100% kaamanan dijamin atah ...
    Maca deui
  • Laut Angkutan Cost Kacenderungan Sharing

    Nembe biaya angkutan laut ka nagara anu béda henteu stabil pisan kusabab kamacetan palabuhan atanapi panurunan tina jalur pengiriman.Ieu analisa pikeun Asia-Amérika Kalér jeung Asia-Éropa Asia → Amérika Kalér (TPEB) ● Ongkos terus turun dina TPEB sakumaha paménta tetep lemes relatif ka capaci ...
    Maca deui
  • Naon industri gelatin?

    Gelatin industri, nyaéta partikel konéng atawa coklat lampu tanpa bau pikaresepeun tur najis katempo. Ieu dibentuk ku degradasi parsial kolagén dina jaringan konéktif kayaning kulit sato, tulang, otot, jeung succulences.Ku kituna disebut ogé gelatin sato atawa lem teknis.Téhnis gél ...
    Maca deui

Kirim pesen anjeun ka kami:

Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami