head_bg1

produk

lauk gelatin

Katerangan pondok:

Gelatin Lauk nyaéta produk protéin anu dihasilkeun ku hidrolisis parsial kulit lauk beunghar kolagén (atawa) bahan skala.Molekul Gelatin diwangun ku Asam Amino anu dihijikeun ku Amide Linkages dina ranté molekular anu panjang.Asam Amino ieu ngalaksanakeun fungsi imperatif dina ngawangun jaringan konéktif manusa.Kusabab karakteristik béda gelatin lauk relatif ka kulit bovine atanapi gelatin tulang bovine, aplikasi gelatin lauk éta beuki loba panalungtikan sarta perhatian.


Rincian produk

Spésifikasi

Bagan alur

Bungkusan

Tag produk

Produk sadia

Gelatin Lauk

Kakuatan mekar: 200-250 mekar

Jaring: 8–40 jala

Fungsi produk:

Penstabil

Panyakit

Texturizer

Aplikasi Produk

Produk Kaséhatan

Manisan

Susu & Desserts

Inuman

Produk Daging

Tablet

Kapsul lemes & teuas

detail

Gelatin Lauk

Barang Fisik jeung Kimia
Jelly Kakuatan Mekar 200-250 Mekar
Viskositas (6,67% 60°C) mpa.s 3.5-4.0
Ngarecahna viskositas % ≤10.0
Uap % ≤14.0
Transparansi mm ≥450
Pangiriman 450nm % ≥30
620nm % ≥50
Abong % ≤2.0
Walirang dioksida mg/kg ≤30
Hidrogén péroxida mg/kg ≤10
Teu leyur cai % ≤0.2
Méntal beurat mg/kg ≤1.5
Arsén mg/kg ≤1.0
Kromium mg/kg ≤2.0
Item Mikroba
Jumlah Baktéri Jumlah CFU/g ≤10000
E.Coli MPN/g ≤3.0
Salmonella   Negatip

Bagan Aliran Pikeun Gelatin Lauk

detail

Utamana dina 25kgs / kantong.

1. Hiji kantong poli jero, dua kantong anyaman luar.

2. Hiji kantong Poli jero, kantong Kraft luar.

3. Numutkeun sarat customer urang.

Kamampuhan Muatan:

1. kalawan Usuk: 12Mts pikeun 20ft Wadahna, 24Mts pikeun 40Ft Wadahna

2. tanpa Usuk: 8-15Mesh Gelatin: 17Mts

Langkung ti 20Mesh Gelatin: 20 Mts

package

Panyimpenan

Simpen dina wadah anu ditutup pageuh, disimpen di tempat anu tiis, garing, ventilasi.

Tetep di wewengkon GMP bersih, well-dikawasa kalembaban relatif dina 45-65%, suhu dina 10-20 ° C.Munasabah nyaluyukeun suhu jeung Uap di jero gudang ku nyaluyukeun Ventilasi, cooling jeung fasilitas dehumidification.

Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami