head_bg1

Naha Milih Kami

1. High Quality Pabrik langsung
Pangalaman 34 taun ngahususkeun dina manufaktur gelatin pikeun panggunaan farmasi sareng seueur dianggo pikeun kapsul lemes, cangkang kapsul keras, tablet sareng kapsul mikro. sareng langkung ti 10 taun dina cangkang kapsul kosong sareng garis kolagén.The foresighted manajemén, andalan ilmiah inovatif, consummate worker produksi terampil, tim jualan satia tur getol, jeung kontrol kualitas mastikeun.

2.Offering Total Solusi Jeung Rojongan Téknis
rojongan teknis sadia.Kami profési dina ngahasilkeun kapsul lemes atawa kapsul kosong teuas atawa gummy biruang lamun ku ngagunakeun gelatin urang;

3. High-Produktivitas
Langkung seueur kapsul tiasa diproduksi ku ngagunakeun kg gelatin anu sami ti kami tibatan supplier anu sanés.

4. Panyimpenan diatur
Kami gaduh kapasitas panyimpen anu cekap pikeun ngajaga inventaris anu nyukupan pikeun ngahontal pangiriman gancang.

5. Jalur Produksi Standar GMP
Kami mastikeun patuh kana standar GMP dina jalur produksi urang anu gaduh bengkel bersih tingkat 100,000.sahingga bisa ngajamin produk urang bisa dihasilkeun dina lingkungan pisan beresih jeung otomatis sabudeureun.

factory (5)
factory (1)
factory (2)

7.Eco-Friendly Protection Lingkungan
Perlindungan lingkungan mangrupikeun tanggung jawab manusa.Kami parantos nyetél sistem perawatan limbah perlindungan lingkungan lengkep pikeun ngajaga pendekatan anu lestari sareng ramah lingkungan.

8.High-Efisién Service
Perwakilan penjualan kami didedikasikeun pikeun nyayogikeun jasa ka klien kami.Susun pesenan sareng pengiriman sareng pamundut palanggan dina waktosna, numutkeun kabijakan ékspor nagara-nagara anu béda-béda nyayogikeun dokumén beberesih adat lengkep.Kami daék sareng tiasa nyandak mil tambahan pikeun ngaleuwihan ekspektasi klien kami.

9. Solusi Financial fléksibel
T / T atanapi L / C ditarima, othat tems pembayaran ogé bisa dibahas nurutkeun customers'requirement.

factory (4)
factory (3)
factory (6)