head_bg1

produk

Kolagén Bovine

Katerangan pondok:

Kolagén bovine mangrupikeun bentuk protéin ieu anu utamina diturunkeun tina sapi.Ieu pakait sareng sababaraha mangpaat kaséhatan, kaasup relief rematik, kaséhatan kulit ningkat, sarta pencegahan leungitna tulang.
Kolagén nyaéta protéin awak anu paling loba pisan, kapanggih dina tulang, otot, kulit, jeung urat, kira-kira 1/3 tina total protéin awak.


Spésifikasi

Bagan alur

Aplikasi

Bungkusan

Tag produk

Item nguji Standar tés Métode Tés
Penampilan Warna Hadir bodas atawa konéng lampu seragam GB 31645
  bau Kalayan bau khusus produk GB 31645
  Rasa Kalayan bau khusus produk GB 31645
  najis Nampilkeun seragam bubuk garing, euweuh lumping, euweuh najis jeung mildew spot nu bisa ditempo ku mata taranjang langsung GB 31645
Kapadetan tumpukan g/ml - -
Eusi protéin % ≥90 GB 5009.5
eusi Uap g / 100 g ≤7.00 GB 5009.3
eusi abong g / 100 g ≤7.00 GB 5009.4
Nilai PH (1% solusi) - Pharmacopoeia Cina
Hidroksiprolin g / 100 g ≥3.0 GB / T9695.23
Rata-rata eusi beurat molekul <3000 QB / T 2653-2004
Dal
SO2 mg/kg - GB 6783
Sisa hidrogén perksida mg/kg - GB 6783
logam beurat Plumbum (Pb) mg/kg ≤1.0 GB 5009.12
Kromium (Cr) mg/kg ≤2.0 GB 5009.123
Arsén (As) mg/kg ≤1.0 GB 5009.15
Merkuri (Hg) mg/kg ≤0.1 GB 5009.17
Kadmium (Cd) mg/kg ≤0.1 GB 5009.11
Jumlah Baktéri Jumlah ≤ 1000CFU/g GB / T 4789.2
Coliforms ≤ 10 CFU / 100g GB / T 4789.3
Kapang & Ragi ≤50CFU/g GB / T 4789.15
Salmonella Negatip GB / T 4789.4
Staphylococcus aureus Negatip GB 4789.4

Bagan Aliran Pikeun Produksi Kolagén Bovine

Flow Chart

Kalawan kaamanan tinggi na di bahan baku, purity tinggi eusi protéin jeung rasa alus, nu loba dipaké dina loba industri, kayaning suplemén dahareun, pangan fungsional jeung inuman, produk-perawatan awak, kosmétik, kadaharan piaraan, farmasi jsb.

Péptida kolagén nyaéta bahan pangan bioaktif, loba dipaké dina dahareun fungsional, inuman, bar protéin, inuman padet, suplemén dahareun, sarta kosmétik.Éta merenah, leyur alus, solusi transparan, euweuh najis, fluidity alus tur euweuh bau.

detail

Standar ékspor, 20kgs / kantong atanapi 15kgs / kantong, kantong poli jero sareng kantong kraft luar.

package

Kamampuhan Loading

Kalawan Usuk: 8MT kalawan Usuk pikeun 20FCL; 16MT kalawan Usuk pikeun 40FCL

Panyimpenan

Salila angkutan, loading na ngabalikeun teu diwenangkeun;eta teu sarua jeung bahan kimia saperti minyak jeung sababaraha mobil barang bahya jeung Scented.

Simpen dina wadah anu ditutup sareng bersih.

Disimpen dina tiis, garing, wewengkon ventilated.

Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami