head_bg1

Profil Perusahaan

Gelatin Yasin mangrupikeun salah sahiji produsén sareng eksportir gelatin sareng turunan gelatin (kolagén, gelatin daun sareng kapsul keras kosong) salami langkung ti 30 taun.

Kami salawasna nempatkeun kualitas salaku prioritas utama urang.Dumasar kana kabijakan ieu, kami tetep ngusahakeun metode anu béda pikeun ningkatkeun kualitas produk anu saé sareng stabil.Dina 30 taun kaliwat, urang ngawanohkeun téhnologi canggih jeung alat-alat, ngawangun tim profésional pikeun produksi, kontrol kualitas jeung departemén séjén, sarta desain & saluyukeun garis produksi luyu ketat jeung Standar Nasional.

Nawiskeun konsumén jasa profésional sarta wijaksana earns kami reputasi alus dina widang ieu.

Kami henteu ngan ukur nyayogikeun produk anu mumpuni, tapi ogé tetep ngamutahirkeun jasa kami tina pre-order ka post-order.

Misi kami nyaéta "Ngajagi Brand sareng Reputasi anjeun".tulus miharep kami bisa jadi pilihan pangalusna anjeun sarta supplier dipercaya di Cina.

111
222