head_bg1

produk

Kolagén Lauk

Katerangan pondok:

Alami, tina kulit lauk, lestari
Propil péptida kolagén unik (hidrolisis énzimatik)
Tingkat kamurnian anu luhur pisan tina protéin kolagén: > 99,8 % DM (deméralisasi ionik sareng filtrasi)
Kacida bioavailble sareng bioaktif pikeun efficacy pangsaéna
Leyur cai, rasa nétral, bau sareng warna (sasmita kualitas luhur)
Dirojong ku studi klinis manusa
Aman sareng aman tina ranté pasokan dugi ka bahan baku réngsé
Dihasilkeun di Éropa dina standar ISO 9001 sareng ISO 22000
GMO bébas/lemak/bébas karbohidrat/bébas pengawet/bebas purin


Secification

Bagan alur

Aplikasi

Bungkusan

Tag produk

ITEM KUOTA STANDAR UJI

Bentuk Organisasi

Bubuk seragam atanapi Granules, Lemes, teu aya caking

Métode internal

Warna

bubuk bodas atawa konéng lampu

Métode internal

Rasa jeung Bau

Taya bau

Métode internal

nilai PH

5.0-7.5

10% leyuran cai, 25 ℃

Kapadetan tumpukan (g/ml)

0.25-0.40

Métode internal

Eusi protéin

(faktor konvérsi 5.79)

≥90%

GB / T 5009.5

Uap

≤ 8,0%

GB / T 5009.3

Abong

≤ 2,0%

GB / T 5009.4

MeHg (métil raksa)

≤ 0,5mg/kg

GB / T 5009.17

As

≤ 0,5mg/kg

GB / T 5009.11

Pb

≤ 0,5mg/kg

GB / T 5009.12

Cd

≤ 0,1 mg/kg

GB / T 5009.15

Cr

≤ 1.0mg/kg

GB / T 5009.15

Jumlah Baktéri Jumlah

≤ 1000CFU/g

GB / T 4789.2

Coliforms

≤ 10 CFU / 100g

GB / T 4789.3

Kapang & Ragi

≤50CFU/g

GB / T 4789.15

Salmonella

Negatip

GB / T 4789.4

Staphylococcus aureus

Negatip

GB 4789.4

Bagan Aliran Pikeun Produksi Kolagén Lauk

flow chart

Kolagén lauk bisa diserep ku awak manusa, ilubiung dina sagala rupa kagiatan fisiologis, sarta maénkeun peran dina delaying sepuh, ngaronjatkeun kulit, ngajaga tulang jeung sendi, sarta enhancing kekebalan.

Kalawan kaamanan tinggi na di bahan baku, purity tinggi eusi protéin jeung rasa alus, kolagén lauk loba dipaké dina loba industri, kayaning suplemén dahareun, produk kasehatan, kosmétik, kadaharan piaraan, farmasi, jsb.

1) Suplemén Pangan

Kolagén Péptida Lauk dieksploitasi ku prosés hidrolisis énzimatik salajengna tina molekul sareng nyababkeun beurat molekul rata-rata kirang ti 3000Da sahingga ngamungkinkeun gampang diserep ku awak manusa.Konsumsi poean kolagén lauk kabuktian jadi kontribusi gede pikeun kulit manusa ku slowing turun prosés sepuh.

2) Produk Perawatan Kaséhatan

Kolagén penting pikeun awak manusa, kaasup tulang, otot, kulit, urat, jeung sajabana Lauk kolagén gampang nyerep kalawan beurat molekul low.Janten tiasa dianggo dina produk perawatan kaséhatan pikeun ngawangun awak manusa.

3) Kosmétik

Prosés sepuh kulit nyaéta prosés kaleungitan kolagén.Kolagén lauk sering dianggo dina kosmétik pikeun ngalambatkeun prosés sepuh.

4) Farmasi

Runtuhna kolagén umumna mangrupikeun panyabab utama panyakit anu fatal.Salaku kolagén utama, kolagén lauk ogé bisa dipaké dina industri farmasi.

application

Bungkusan

Standar ékspor, 20kgs / kantong atanapi 15kgs / kantong, kantong poli jero sareng kantong kraft luar.

package

Kamampuhan Loading

Kalawan Usuk: 8MT kalawan Usuk pikeun 20FCL; 16MT kalawan Usuk pikeun 40FCL

Panyimpenan

Salila angkutan, loading na ngabalikeun teu diwenangkeun;eta teu sarua jeung bahan kimia saperti minyak jeung sababaraha mobil barang bahya jeung Scented.

Simpen dina wadah anu ditutup sareng bersih.

Disimpen dina tiis, garing, wewengkon ventilated.

Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami