head_bg1

Misi & Visi

miss

MISI & VISI

MISI:Misi kami nyaéta pikeun nyumbang kana kaséhatan Manusa sareng janten mitra anu hadé pikeun para palanggan ku nyayogikeun produk sareng jasa anu berkualitas.

VISI: Yasin parantos janten merek anu langkung dipercaya sareng dipercaya dina bidang gelatin, kolagén sareng turunanna, sapertos gelatin daun, cangkang kapsul kosong sareng lem jelly kalayan komitmen anu paling luhur dina kualitas produk, jasa sareng tanggung jawab sosial.

NILAI

Pelanggan mangrupikeun Pusat

Yasin parantos janten merek anu langkung dipercaya sareng dipercaya dina bidang gelatin, kolagén sareng turunanna, sapertos gelatin daun, cangkang kapsul kosong sareng lem jelly kalayan komitmen anu paling luhur dina kualitas produk, jasa sareng tanggung jawab sosial.

Tanggung jawab

Proaktif sareng narékahan pikeun ngalaksanakeun sagala tugas sareng nyandak 100% tanggung jawab pikeun naon anu parantos dilakukeun pikeun ngahasilkeun hasil anu pangsaéna pikeun Perusahaan sareng para nasabahna.

Integritas

Faktor penting pikeun ngamajukeun hubungan anu percaya dina damel sareng kolega, konsumén sareng mitra.

Gawé babarengan

Daék ngabantosan kolega pikeun tumbuh, sareng para nasabah pikeun ngahontal tujuan umum sareng kerjasama win-win.

ciptaan

Pikir béda, panggihan tur ngamekarkeun cara pikeun ngawujudkeun ideu anyar, solusi anyar pikeun ngajawab karya leuwih éféktif.